R. van der Heijden Assurantiën B.V., uw adviseur!

Ondernemen is risico's nemen. Deze risico's kunt u afdekken met een heel scala aan bedrijfsverzekeringen. De vraag is echter welke verzekeringen echt nodig zijn. Zeker als starter op de arbeidsmarkt is het vaak niet wenselijk om een (te ) uitgebreid en duur verzekeringspakket af te sluiten; wanneer uw bedrijf groeit kunt u zich altijd bijverzekeren. Daarnaast moet de afweging worden gemaakt of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is.

Hoe klein u de kans ook acht, maar hoe verder als u arbeidsongeschikt raakt? En wat als uw bedrijf gedurende langere tijd komt stil te liggen door een brand- of waterschade en de vaste kosten lopen gewoon door? Of een werknemer raakt betrokken bij een ongeval op de werkvloer en stelt u hiervoor aansprakelijk?

Afhankelijk van het soort bedrijf, het aantal personeelsleden en de risico's, die u loopt bij uw bedrijfsvoering, kunnen wij u adviseren met betrekking tot de benodigde bedrijfsverzekeringen.
Wij begeleiden u bij de risicoanalyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en nemen u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder!


R. van der Heijden Assurantiën B.V. ondersteunt u en uw onderneming!

Activiteiten van Van der Heijden overgenomen door Zekerheuts

Geachte bezoeker,

De activiteiten van Van der Heijden Assurantiën
zijn per 1 januari 2024 overgenomen door Zekerheuts, een bekende financieel adviseur met meerdere vestigingen in Zuid-Nederland. 


Zekerheuts is van oorsprong een echt familiebedrijf en heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. 


Ook heeft Zekerheuts een eigen makelaardij en heeft men een eigen volmachtbedrijf.

Ons kantoor aan de Tongerseweg in Maastricht blijven gewoon open. 

U bent daar natuurlijk van harte welkom en wordt daar geholpen door dezelfde mensen, zoals u gewend bent.

Meer informatie
Cookie instellingen