Over ons

Het overgrote deel van onze klanten wil zich zo weinig mogelijk bezighouden met verzekeringen. Omdat ze daar onvoldoende verstand van hebben, of omdat de tijd ontbreekt om zaken zelf uit te zoeken en te regelen. En onze nieuwe klanten hebben geen zin meer in lange wachttijden bij telefonisch contact met grote verzekeringsmaatschappijen, waarna ze vaak ook nog eens eindeloos worden doorverbonden.

En dan kunnen wij onze meerwaarde bewijzen: wij zijn een klein verzekeringskantoor en we kennen al onze klanten persoonlijk. Als u ons belt, heeft u vrijwel onmiddellijk Angelique, Guy of Roel aan de lijn om u te helpen met vragen over uw verzekeringspakket of met de afhandeling van uw schade. En als u in de buurt woont, kunt u ook bij ons binnenlopen.

Bovendien bent u meteen ook verzekerd van mensen die de nodige vakkennis en ervaring hebben en die zich permanent bijscholen.

Bij ons bent u zeker verzekerd.

Activiteiten van Van der Heijden overgenomen door Zekerheuts

Geachte bezoeker,

De activiteiten van Van der Heijden Assurantiën
zijn per 1 januari 2024 overgenomen door Zekerheuts, een bekende financieel adviseur met meerdere vestigingen in Zuid-Nederland. 


Zekerheuts is van oorsprong een echt familiebedrijf en heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. 


Ook heeft Zekerheuts een eigen makelaardij en heeft men een eigen volmachtbedrijf.

Ons kantoor aan de Tongerseweg in Maastricht blijven gewoon open. 

U bent daar natuurlijk van harte welkom en wordt daar geholpen door dezelfde mensen, zoals u gewend bent.

Meer informatie
Cookie instellingen