R. van der Heijden Assurantiën B.V., uw adviseur!

'Glashelder', 'Daar plukt ú de vruchten van', 'Even Apeldoorn bellen'. Iedereen kent de reclamekreten van de grote verzekeringsmaatschappijen. En wat dacht u van 'Verzekeren kun je zelf!' Alleen: het regelen van verzekeringszaken is lang niet altijd gemakkelijk en vraagt toch echt wel de nodige kennis van zaken.

Daarom zijn wij er voor u. Bovendien zien we vaak hiaten in het verzekeringspakket van nieuwe klanten als ze een offerte aanvragen of hun huidige verzekeringspakket door ons laten doorlichten. Ook komt het regelmatig voor dat ze onnodig dubbel verzekerd zijn. Wij bieden hun dan vaak een beter en vooral ook voordeliger alternatief.

Wilt u uw verzekeringspakket samen met ons doornemen? Of heeft u vragen over uw financiële situatie? Bel dan 043 - 321 2505 of stuur een e-mail naar info@vanderheijdenassurantien.nl. U kunt ook vrijblijvend bij ons binnenlopen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.30 en van 13.00-17.00.

Activiteiten van Van der Heijden overgenomen door Zekerheuts

Geachte bezoeker,

De activiteiten van Van der Heijden Assurantiën
zijn per 1 januari 2024 overgenomen door Zekerheuts, een bekende financieel adviseur met meerdere vestigingen in Zuid-Nederland. 


Zekerheuts is van oorsprong een echt familiebedrijf en heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. 


Ook heeft Zekerheuts een eigen makelaardij en heeft men een eigen volmachtbedrijf.

Ons kantoor aan de Tongerseweg in Maastricht blijven gewoon open. 

U bent daar natuurlijk van harte welkom en wordt daar geholpen door dezelfde mensen, zoals u gewend bent.

Meer informatie
Cookie instellingen